tuinhuis met overkapping

Jij wilt een houten tuinhuis met overkapping?

Dat kunnen we goed geloven. Meer en meer mensen ontdekken het gemak van een tuinhuis met overkapping. Waar dit vroeger vooral diende als bijkomende opbergruimte om bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap in onder te brengen, wordt het meer en meer een zitruimte waar het hele gezin van kan profiteren om meer tijd door te brengen in de buitenlucht.

Wij zetten moderne tuinhuizen, landelijke tuinhuizen en klassieke tuinhuizen en wij kunnen elk tuinhuis voorzien van een luifel of overkapping.

Een tuinhuis met lounge

Op dit moment zetten wij meestal moderne tuinhuizen met overkapping. Samen met de klanten gaan we bekijken welke houtsoort het meest tot zijn recht komt in hun tuin of waar hun voorkeur naar uit gaat. Bij ons kan je kiezen uit 7 verschillende houtsoorten. Elk met hun eigen kenmerken en eigenschappen, maar allemaal zijn ze uitermate geschikt om een tuinhuis met overkapping neer te zetten waar je een lange tijd van kan genieten.

 

Een landelijk tuinhuis met overkapping

Wie eerder valt op de cottage stijl, hoeft niet te wanhopen. Samen bekijken we hoe een landelijk tuinhuis met overkapping kunnen neerzetten in je tuin, zodat ook jij in regelrechte Engelse stijl kan genieten van het buitenleven.

 

Een klassiek tuinhuis met afdak

Maar ook voor de mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig houten tuinhuis met afdak, dat vooral nuttig en functioneel moet zijn, hebben wij een pasklare oplossing. Deze tuinhuizen hebben een plat dak met metalen profielplaten en worden vooral gemaakt in geïmpregneerd dennenhout of in Thermowood dennenhout.

 

Vraag dus snel een offerte aan voor jouw tuinhuis met overkapping. Wij staan klaar om je zo snel mogelijk een correcte prijs te bezorgen en kunnen momenteel nog vrij snel jouw nieuwe tuinhuis komen plaatsen. En heb je toch nog eerst een vraag? Neem dan gerust contact op en bel mij op 0472 42 34 53.

We wood like to construct your dream

Bekijk meer creaties

Bekijk meer tuinhuizen

Landelijk tuinhuis

Ben jij gek op een rustiek tuinhuis in landelijke stijl ?

Modern tuinhuis

Kies jij resoluut voor ons modern tuinhuis?

Klassiek tuinhuis met plat dak

Kies jij voor ons klassiek tuinhuis met plat dak?